Vi ønsker en åben dialog med danske medier, som søger viden omkring forældreansvarsområdet, barnets trivsel og eksisterende lovgivning.

15. marts 2018

Forældre, der er ved at blive skilt, skal have tvungen rådgivning.

Det mener Socialdemokratiet, som er ved at forhandle de sidste brikker på plads i skilsmissepakken. Herning Kommune er skeptiske, og Landsforeningen for Børn og Forældre bakker op om hensigten, men ikke om rammerne.

Læs hele artiklen her

6. juni 2017

Landsforeningen for Børn og Forældre deltager i dette års Folkemøde på Bornholm.
Vi vil fra fredag den 16. juni til søndag den 18. juni 2017 være at finde rundt omkring i Allinge, hvor vi vil fortælle om vores arbejde og vi er ALTID friske på kaffedialog. Kom hen og sig HEJ og få et knus og en kop kaffe.

27. april 2017

Landsforeningen for Børn og Forældre har udarbejdet et forslag, der skal forbedre vilkårene for børn og forældre, der sidder klemt i en skilsmisse. Eva Pinnerup (S) er begejstret for forslaget.

Læs hele artiklen fra Viborg Stifts Folkeblad med Eva Pinnerup (S) og Landsforeningen for Børn og Forældres formand Morten Thorsøe Secher.

Læs hele artiklen her

11. marts 2017

Tusinde tak til Ulrik Wilbek for den fine anerkendelse.
Vi i Landsforeningen for Børn og Forældre er SUPER stolte og meget ydmyge!
Vi ser frem til et lokalt samarbejde, som på sigt skal udvikles og blive landsdækkende til glæde for børn og deres forældre. Læs mere her

28. februar 2017

Vi er stolte over og meget glade for at blive fremhævet af en lokalpolitiker med hjertet på rette sted..! Tusind tak til Eva Pinnerup.

Og tusind tak til vores 17 rådgivere, som uge efter uge vælger at lytte, hjælpe, rådgive og give et knus til alle de børn, forældre, bedsteforældre og bonusforældre, der kommer og er ulykkelige og rådløse.

Se mere her: Læserbrev af Eva Pinnerup

30. november 2016

havde vi interessante møder med udvalgte politikere på Christiansborg, hvor vi fortalte om vores arbejde med børn og forældre og det positive samarbejde i forbindelse med samlivsophør.

Vi føler os meget privilegerede, stolte og ydmyge. Stort tak til jer, der lytter. Vi har allerede aftalt flere møder i januar næste år.

15. november 2016

Kompleksitet vs. Forældreansvarslov. “Barnets perspektiv mangler i regeringens forslag til at revidere skilsmisseområdet” skriver Morten Thorsøe Secher.   Debatindlæg i Altinget.dk.

Tirsdag havde vi et hyggeligt og konstruktivt interview hos Go’morgen Midtjylland-værterne Malene Ring og Peder Toft i Radio Viborg. Her fortalte vores formand Morten Thorsøe Secher om foreningen, og hvad man kan bruge os til. Grundet tekniske problemer hos Radio Viborg blev interviewet desværre ikke båndet, så vi kan derfor ikke dele det med jer her!

Til gengæld kan vi glæde jer med at vi samme dag havde et hyggeligt og konstruktivt interview med Viborg Stifts Folkeblad, som lørdag den 29/10-2016 bringer en artikel med os.

21. september 2016

Landsforeningen for Børn og Forældre har noteret sig social- og indenrigsminister Karen Ellemanns forslag til et nyt familieretsligt system, som samtidig tager hul på modernisering og forenkling af en række regler på området. Vi i Landsforeningen for Børn og Forældre er bekymrede: Barnets perspektiv skinner på ingen måde igennem i dette forslag. Derimod er det primære omdrejningspunkt baseret på et økonomisk incitament.

Landsforeningen for Børn og Forældre udtaler sig til DR P4 Midt & Vest i eftermiddag omkring vores Landsforening samt i forhold til Social- og Indenrigsminister Karen Ellemanns seneste udspil.