Vi ønsker en åben dialog med danske medier, som søger viden, indenfor forældreansvarsområdet, barnets trivsel samt eksisterende lovgivning.

27. april 2017

Landsforeningen for Børn og Forældre har udarbejdet et forslag, der skal forbedre vilkårene for børn og forældre, der sidder klemt i en skilsmisse. Eva Pinnerup (S) er begejstret for forslaget.

Læs hele artiklen fra Viborg Stifts Folkeblad med Eva Pinnerup (S) og Landsforeningen for Børn og Forældres formand Morten Thorsøe Secher.

Læs hele artiklen her

28. februar 2017

Vi er stolte over og meget glade for, at blive fremhævet af en lokalpolitiker med hjertet på rette sted..!Tusinde tak til Eva Pinnerup.

Og tusinde tak til vores 17 rådgivere, som uge efter uge vælger at lytte, hjælpe, rådgive og give et knus til alle de børn, forældre, bedsteforældre og bonusforældre, der kommer og er ulykkelige og rådløse.

Se mere her: Læserbrev af Eva Pinnerup

15. november 2016

Kompleksitet vs. Forældreansvarslov. “Barnets perspektiv mangler i regeringens forslag til at revidere skilsmisseområdet” skriver Morten Thorsøe Secher.   Debatindlæg i Altinget.dk.

Tirsdag havde vi et hyggeligt og konstruktivt interview hos Go’morgen Midtjylland værterne Malene Ring og Peder Toft i Radio Viborg, hvor vores formand Morten Thorsøe Secher fortalt om foreningen, og hvad man kan bruge os til. Grundet tekniske problemer hos Radio Viborg, blev interviewet desværre ikke båndet, så vi kunne lægge det ud til jer her!

Til gengæld kan vi glæde jer med, at vi samme dag havde et hyggeligt og konstruktivt interview med Viborg Stifts Folkeblad, som lørdag den 29/10-2016 bringer en artikel med os.

21. september 2016

Landsforeningen for Børn og Forældre, har noteret sig social- og indenrigsminister Karen Ellemann’s forslag til, et nyt familieretsligt system, som samtidig tager hul på modernisering og forenkling af en række regler på området. Vi i Landsforeningen for Børn og Forældre, er bekymrede.. Idet, at barnets perspektiv på ingen måde skinner igennem i dette forslag. Derimod er det primære omdrejningspunkt, baseret på et økonomisk incitament.

Landsforeningen for Børn og Forældre, udtaler sig til DR P4 Midt & vest eftermiddag, omkring vores Landsforening, samt ift. Social- og indenrigsminister Karen Ellemann’s seneste udspil.