Vi ønsker, at deltage i den offentlige debat, skabe brobygning mellem eksisterende rådgivende foreninger, etablere samarbejde med lokale politikere, samt politiske partier på Christiansborg.

Desuden ønsker vi, at skabe en gennemsigtighed, samt en positiv debat omkring ændring af gældende lovgivning.

6. juni 2017

Landsforeningen for Børn og Forældre deltager i dette års Folkemøde på Bornholm.
Vi vil fra fredag den 16. juni til søndag den 18, juni 2017, være at finde rundt i Allinge, hvor vi vil fortælle om vores arbejde og vi er ALTID friske på kaffedialog,  så kom hen og sig HEJ og få et knus og en kop kaffe.

27. april 2017

Landsforeningen for Børn og Forældre har udarbejdet et forslag, der skal forbedre vilkårene for børn og forældre, der sidder klemt i en skilsmisse. Eva Pinnerup (S) er begejstret for forslaget.

Læs hele artiklen med her

11. marts 2017

Tusinde tak til Ulrik Wilbek for den fine anerkendelse.
Vi i Landsforeningen for Børn og Forældre er SUPER stolte og meget ydmyg!
og vi ser frem til et lokalt samarbejde, som på sigt skal udvikles og blive landsdækkende, til glæde for børn og deres forældre. Læs mere her

28. februar 2017

Vi er stolte over og meget glade for, at blive fremhævet af en lokalpolitiker med hjertet på rette sted..!Tusinde tak til Eva Pinnerup.

Og tusinde tak til vores 17 rådgivere, som uge efter uge vælger at lytte, hjælpe, rådgive og give et knus til alle de børn, forældre, bedsteforældre og bonusforældre, der kommer og er ulykkelige og rådløse.

30. november 2016,

havde vi interessante møder med udvalgte politikere på Christiansborg, hvor vi fortalte om vores arbejde med børn og forældre og det positive samarbejde i forbindelse med samlivsophør.

Vi føler os meget priviligeret, stolte og ydmyg . Stort tak til jer, der lytter. Vi har allerede aftalt flere møder i januar.

15. november 2016

Kompleksitet vs. Forældreansvarslov. “Barnets perspektiv mangler i regeringens forslag til at revidere skilsmisseområdet” skriver Morten Thorsøe Secher.   Debatindlæg i Altinget.dk.