Børnegrupper – pilotprojekt.

Landsforeningen for Børn og Forældres første børnegruppe- pilotprojekt afsluttet, og det har været en fantastisk oplevelse for os som Landsforening.

Vi har mødt en masse skønne børn, som virkelig har taget børnegrupperne til sig, og børnene har været fantastiske kammerater over for hinanden, når tingene har været svære.

For os er det en ubeskrivelig glæde at få lov til, at gøre en forskel og opleve børn være så ærlige, modige og taknemmelige!


Frivillige kræfter.

En kombination af frivillige kræfter og hårdt arbejde er det hele værd, når man gør en forskel, og vi i Landsforeningen for Børn og Forældre er slet ikke færdige med, at lave projekter til gavn for børn og deres forældre- der i en eller anden grad, er påvirket af skilsmisse eller samlivsophør.


Tak til børn, forældre m.m.

Vi vil gerne takke de forældre, som har ment at dette pilotprojekt var værd at prøve for deres børn.

Vi vil også gerne takke Houlkærskolen i Viborg, Egeskovskolen i Bjerringbro, AKT-lærer Janne Kaasgaard og Trivselspilot Helle Sørensen for deres store indsats.

Desuden skylder vi et kæmpe tak til Grundfos A/S og Forebyggelsespuljen i Viborg Kommune for, at gøre dette økonomisk muligt.