LANDSFORENINGEN FOR BØRN OG FORÆLDRE SØGER RÅDGIVERE OG ANDRE FRIVILLIGE som brænder for at hjælpe børn og deres familier.

Landsforeningen for Børn og Forældre, er en landsdækkende frivillig organisation, der blev startet i 2016. Landsforeningen har hjemsted i Viborg.
Vi ønsker at tilbyde børn, forældre, bonus- og bedsteforældre de bedste muligheder for rådgivning. Vores arbejde er primært med udgangspunkt i barnets trivsel og udvikling samt forældresamarbejde.
Landsforeningen er startet af to tidligere rådgivere fra en anden rådgivende organisation, deres baggrund tager udgangspunkt i egne erfaringer, samt deres profession. Tanken med at starte en ny forening er et ønsker om at få fokus tilbage på børnene i forbindelse med skilsmisse/samlivsophør samt i den politiske debat, da vi mener at udgangspunktet altid bør være barnet/børnenes.

VI HAR BRUG FOR FRIVILLIGE, som både har private erfaringer (forældre og bonusforældre), samt arbejdsrelaterede erfaringer, gerne fagpersoner, som har lyst til at gøre en ekstra indsats og skabe forandringer.

Vi ønsker at skabe et stort og bredt team, derfor har vi brug for DIG.

– vi håber du som frivillig, vil kunne tage 1 vagt minimum 2 gange om mdr. og gerne flere.

Arbejdstiden vil være fra 18.30 til 21.30. Rådgivningen starter kl. 19.00. Arbejdssted vil være De Frivilliges Hus, 8800 Viborg.

Ansættelsesstart snarest muligt.

SKRIV EN KORTFATTET MAIL TIL info@lfbf.dk, med dit navn, adresse og tlf.nr. samt lidt om dig selv.

Kærlig hilsen
Teamet bag Landsforeningen for Børn og Forældre

I Landsforeningen for Børn og Forældre, vil du komme til at stifte bekendtskab med en bred vifte af tværfaglige såvel som tværprofessionel baggrunde, som vil gøre deres bedste for, at give vores rådsøgende, den bedst mulige rådgivning med udgangspunkt i det enkelte barn. Vores Landsforening består af et stærkt, stabilt og visionært rådgiverfællesskab, hvor vi sparer med hinanden, og hvor hver rådgiver, såvel som ledelsen, er kulturbærere.

I forhold til vores rådgivning, vil udgangspunktet være i det positive samarbejde mellem forældre i forbindelse med skilsmisser, samværsproblematikker, familiejura, samarbejdsproblematikker eller andet i forbindelse med at have dele barn/børn. Alt dette tager afsæt i barnets/børnenes trivsel, udvikling og perspektiv. Den rådgivning, vi tilbyder, er gratis og den er anonym. Vi rådgiver henholdsvis; personligt, via net-baseret streamingstjeneste, samt telefonisk. På sigt er det tanken, at vi vil tilbyde selvhjælpsgrupper, for både børn og voksne. (gruppe niveau, online samt fysisk tilstedeværelse)

Som frivillig i foreningen vil du aldrig stå alene. Vi tror på at det, at vi er forskellige som mennesker bl.a. også i vores faglighed, afspejler kvaliteten i vores rådgivning. Du vil som frivillig i begyndelsen sidde med som føl til rådgivning og på den måde stille og roligt komme ind i kulturen omkring den måde, vi rådgiver på.
Vi vil inden start afholde en personlig samtale med dig hvor vi vil forventnings afstemme, samt du vil få udleveret relevant materiale; om foreningens værdier, ånd og den generelle jura og praksis på området.
Sidenhen vil du løbende blive tilbudt relevante kurser/fordybelsesforløb. Det er individuelt, hvornår man er klar til, at rådgive som del af et team, derfor vil vi løbende sammen med dig -vurdere dette og du vil derefter, som udgangspunkt, blive tilknyttet et fast team, med mindst 2 andre frivillige, hvoraf en af dem vil være din teamleder.